tuintafels en tuinverlichting van STANDARD DESIGN

HOME

CONTACT

E-mail :

chris.crombe@standarddesign.be

klik op de foto voor de verschillende ontwerpen

Voor de tuintafels werden er drie grote lijnen ontworpen:
De “Gaudi” –lijn, geïnspireerd op de mozaïektechnieken van Gaudi zoals te zien is in Barcelona.
De “Inspired By” –lijn, een combinatie van arduin met een  inleg van glasmozaïek en een hint naar Mondriaan, Picasso, Klee, Hundertwasser, enz...
De “Art In Glas” –lijn, een combinatie van arduin en figuratief gezandstraald glas.

Productie bij Standard Design zélf betekent flexibiliteit.
Materiaal, afmetingen en vorm van het tafelblad kunnen worden gewijzigd. Creëer uw eigen unieke tuintafel op basis van een tekening van uw kleuter bijvoorbeeld. Samen met u wordt er gezocht naar een passend ontwerp in gezandstraald glas of mozaïek.

Het tafelonderstel is uitgevoerd in roestvrij staal en onderging een speciale oppervlakte behandeling om op lange termijn een uitstekende weerbestendigheid te garanderen. Rubberen steunen zorgen ervoor dat het gewicht van het tafelblad gelijkmatig naar het onderstel wordt doorgegeven.

 

 

licht

Standard Design ontwerpt ook sfeerverlichting die aan uw tuinomgeving een unieke meerwaarde geeft. De armaturen bestaan uit een combinatie van gelakt aluminium en gezandstraald glas. Voor de lichtbronnen wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste LED technieken. De kleurzuiverheid van het licht en de lange levensduur van de LED’s (gedaan met het vervangen van lampen) resulteren in een unieke, onderhoudsvrije en robuuste sfeerverlichting.